Google Translate

zondag 16 januari 2011

Vrienden

Heb weer heerlijk zitten freubelen en allerlei achtergronden gemaakt. Dan zoeken welk gedeelte ik ga gebruiken en waarvoor. Het is altijd veel denk- en zoekwerk, maar als ik er dan uit ben is het heerlijk om het te gaan maken. Heb twee kaarten gemaakt over vriendschap en dit is de eerste.
De vrienden zijn van Art Journey en op glossy papier gestempeld. De achtergrond is gemaakt met glimmermist + gestempeld.
De tekst is ook van de sheet van Art Journey.
Deze op een kaart geplakt die gestempeld is in dezelfde kleur als de achtergrond en deze stempel komt van de Stempelwinkel. Het geheel weer op een bruine kaart gemat.
Dit zijn vrienden voor het leven.

Groetjes
Marja

10 opmerkingen:

marina zei

Hoi Marja

dit is kunst,heel mooi

groetjes Marina

Corine van der Zee zei

Hoi Marja,

wat een mooi en gaaf kaartje! Heb de stempel ook liggen en als ik dit zo zie dan moet ik er nodig mee aan de slag. Heb het "probleempje" opgelost op mijn blog hahaha gewoon een nieuw berichtje met kaartje geplaatst en weg is mijn kerstkaart! Gelukkig maar want ik werd er niet vrolijk van, had net besloten dat ik klaar was met de kerst hihihihi.

Liefs Corine

Marja's Stamp Addiction zei

Hi Marina, Ja hij is mooi geworden he.
Het is ook heel gaaf om te maken.

groetjes Marja

Marja's Stamp Addiction zei

Hi Corine,
ja je moet zeker met de stempel aan de slag. Dat wordt weer een heel andere kaart, ben nu al benieuwd. Fijn dat het probleempje opgelost is. ga gauw kijken.

Liefs Marja

Miranda zei

Hallo Marja, hij is heel mooi geworden met die ton sur ton kleuren, heb ook deze stempel nog liggen..........pffff moet er ook eens wat mee doen! groetjes Miranda

Marja's Stamp Addiction zei

Hallo Miranda, ja gaaf he, ik was er zelf erg tevreden over. Zo is het bij mij ook hoor, heb ik al een tijd een stempel in huis maar komt er gewoon niets van. Zo ook met die stempel van jouw zwart/wit kaarten voor Creafine.
Kreeg er weer veel inspiratie door en ben toen ook aan de slag gegaan.

Groetjes Marja

marjolein zei

Hi Marja, gaaf je kaartje. Ik kwam hem laatst ook weer tegen en moet er toch ook eens wat mee gaan doen. Ze komen mooi over de vrienden.
groetsels Marjolein

Marja's Stamp Addiction zei

Ja dank je Marjolein. Hebben we gelijk gekocht op de Event in Zeist zeker? Nu succes er mee en ik zie hem eerdaags wel op je blog toch?

groetjes Marja

Elly zei

Een heel mooi kaartje Marja, en een gave stempel!

Marja's Stamp Addiction zei

Ik geniet er zelf ook enorm van Elly.
En zo af en toe heb je dan weer een idee om hem anders te gebruiken.

groetjes Marja